NLP Valmennus

Useimmilla meistä on rajoittavia uskomuksia omista kyvyistämme ja kapasiteetistamme.

Olemme jo varhain muodostaneet käsityksiä itsestämme kohtaamiemme ihmisten ja heiltä saamamme palautteen mukaiseksi, riippumatta siitä kuinka neutraalisti he ovat kyenneet meidät näkemään.

Perustarpeisiimme kuuluu nähdyksi ja hyväksytyksi tuleminen. Joskus teemme valintoja omaa sisintämme vastaan välttääksemme ristiriitoja muiden kanssa. Toistuva omien tarpeiden polkeminen, etenkin tiedostamattomasti tehtynä voi johtaa sisäiseen stressiin ja ahdistukseen, jonka syitä on hankalaa itse havaita.

NLP:n avulla voimme palata aiemmin kokemiemme tilanteiden äärelle ja muuttaa tämänhetkistä suhtautumistamme niihin nykyisen kapasiteettimme mukaiseksi. Voimme vapautua painolasteista, joista olemme tuskin tietoisiakaan.

Voimme nostaa esiin ja vahvistaa piileviä kykyjämme ja voimavaroja, päästää irti tarpeettomista peloista, nähdä negatiivisesti koetuissa tunteissa ja tilanteissa myös rakentavia syitä ja merkityksiä.

Itselleni olennaista on luoda puitteet omien oivallusten syntymiselle. Antaa tilaa, aikaa ja turvallinen ympäristö ajankohtaisille asioille nousta pintaan. Jokainen meistä on oman elämänsä paras asiantuntija. Kehomme ja mielemme ovat uskomattoman viisaita ja taitavia viestimään siitä, mikä on meille tarpeen juuri nyt. Meidän tarvitsee vain kuunnella ja opetella tulkitsemaan viestejä oikein. Ja pyytää apua silloin, kun sitä kokee tarvitsevansa. Tärkeää on myös oppia tunnistamaan ne henkilöt, jotka ovat luottamuksen arvoisia.

Henkilökohtaisessa valmennuksessa, ohjaajana ja kanssakulkijana autan etsimään ja löytämään ratkaisuja, tunnistamaan syitä ja seurauksia, tekemään harjoituksia ja kohtaamaan uudella asenteella esiintulevia tilanteita. NLP on erinomainen apuväline matkalla kohti parasta versiota itsestä. Varaa aika valmennukseen: Mielivalmentamo 045 7835 0878.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s