Hyväntekeväisyys

Jaettu ilo on moninkertainen ilo

Olennainen osa omaa tekemistäni on laittaa hyvää kiertoon. Napolilaisista kahviloista liikkeelle lähtenyt idea ”Caffè sospeso” on rantautunut Lontoon ”Suspeneded coffee” kautta Helsinkiin. Mm. Kanniston leipomon kahviloista voi ostaa ”Kupposen”, kahvin jonka voi maksaa etukäteen odottamaan henkilöä, jolla ei ole itse varaa kahvikupilliseen.
Näyttökuva 2016-07-09 kello 18.35.12
Haluan omalta osaltani olla viemässä eteenpäin yhteisen hyvän periaatetta. Teen oman kalenterini salliessa ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa, NLP valmennuksia ja äänimaljasessioita myös korvauksetta tai siten, että saaja voi maksaa korvauksen myöhemmin, taloudellisen tilanteensa korjauduttua.

Jos haluat osallistua kanssani tähän, voit halutessasi lahjoittaa osaamistani valitsemallesi taholle / henkilölle, tai anonyymisti kelle tahansa minuun yhteyttä ottavalle. Ota yhteyttä, niin sovitaan yksityiskohdista.

Olen itse kokenut miltä tuntuu, kun talous on tiukalla ja jokaista pienintäkin hankintaa joutuu harkitsemaan. Jos olet tällä hetkellä vähissä varoissa ja haluaisit silti terapia-, NLP- tai äänimaljasession, ota rohkeasti yhteyttä, niin haetaan yhteinen aika.

Näyttökuva 2016-04-21 kello 1.49.34

Advertisement