Palautetta, referenssejä

Luottamus on minulle ensisijaisen tärkeää. Siksi jaan alla saamaani palautetta ilman minkäänlaisia lähdetietoja. En pidä rekisteriä, enkä kerro käydyistä keskusteluista eteenpäin. En kerro ketkä ovat valmennuksessa käyneet. Mikäli aiemmassa valmennuksessani esiin tullut havainto olisi uudessa kohtaamisessa opiksi, varmistan että kertomani tarina ei sisällä mitään tunnistettavaa.

I also work in english. Jag pratar också svenska.

Kiitos kaikille palautetta antaneille!

”Istunnoissamme on aina ollut miellyttävä, rauhoittava ja läsnäoleva tunnelma. Harjoitusten tunnelma on ollut salliva ja rohkaiseva, vaikeita asioitakin on voinut tuoda esille. Olet antanut aikaa miettiä, prosessoida, ajatusten tulla ilman liiallista suorittamiseen liittyvää ’puskemista’.”

”Roolisi on ollut kannustava, kunnioittava, hyväksyvä ja kuulet asioita, jotka nostat kivasti esille tulkitsematta kuitenkaan liikaa. Et neuvo tai opeta, vaan ohjaat ja annat tilaa omille oivalluksille.”

”Koin NLP-valmennuksen erittäin hyödyllisenä, tehokkaana ja monipuolisena. Teppo Ali-Mattila on erinomaisen asiantunteva, innostava ja kannustava valmentaja, jonka mukana oli helppoa ja turvallista syventyä harjoituksiin ja löytää uusia tapoja lähestyä asioita.”

”Olen hyötynyt tapaamisista monella tapaa. Harjoitukset ovat menneet syvemmälle kuin olisin ajatellut. Olet auttanut minua näkemään uusia näkökulmia maailmassani. Harjoitukset ovat tukeneet minua omalla matkalleni ja avanneet uusia maisemia. Kiitos!”

”The session was clear and precise. I had a good feeling talking with you. You were actually excellent for making me feel at ease, very comfortable and getting all the answers I needed about NLP.”

”Harjoitusten tekeminen sallivassa ja luottamusta herättävässä seurassa on helpon ja turvallisen tuntuista, vaikka välillä käsiteltävät asiat ovat itselle haastavia. Tunteiden ja kehon viestien havaitseminen/tunnistaminen on hämmennyttävää ja oivalluttavaa, mikä puolestaan avaa aikanaan (välillä nopeammin ja välillä hitaammin) ovia ymmärrykselle, anteeksiannolle, hyväksynnälle,  jne..  Tämä on sellaista ”matkan” tekoa, mihin noiden harjoitusten avulla olen saanut ’eväitä’.”

At the end of that first session, we experimented the anchoring. I can say now it worked! I could even make another anchoring point myself that I am using in every concert! 

”Olet niin luottamusta herättävä ihminen, että kanssasi on ollut turvallista tehdä harjoituksia, jotka ovat tuntuneet vähän pelottavilta ja joista yleensä mielelläni pakenisin.”

”Valmennuksen ansiosta pystyin hallitsemaan ajatuksiani ja pääsemään eroon paniikista ennen jännittävää esiintymistilannetta, ja sen lisäksi hallitsemaan myös itse esiintymistilanteen. Teppo Ali-Mattilaa enemmän asialleen omistautunutta valmentajaa on vaikea kuvitella.”

”Osaat antaa sopivasti tilaa ja aikaa omille ajatuksille. Olet rauhallinen ja kuuntelet. Jaat tietämystäsi ja kokemuksiasi tärkeilemättä, mikä luo tasavertaisuuden tunteen.” 

”Rauhallinen ja rento sekä hyväksyvä otteesi harjoituksissa on auttanut ja olen uskaltanut pysähtyä kuuntelemaan tuntemuksiani ja sitä kautta mielikuva- ja jopa auditiivinen kanava on auennut ja harjoituksissa on siten päässyt ihan toiselle tasolle kuin aiemmin. Kaiken lisäksi nämä ovat toimineet vielä arjessakin.”

”Jonakin viikonloppuna tuumasin, että nlp-matka on kuin olisi löytöretkellä. Tähän sopien voisin ajatella sinun olevan valmentajan roolissa opastajana/oppaana ja rinnalla kulkijana. Kokemuksesi tuo harjoituksiin syvyyttä.”

”Olen saanut sinulta myös hyviä vinkkejä ja linkkejä (esim. Brené Brownin kirjat), joita lukemalla olen saanut uusia oivalluksia.”

Advertisement